Säg Ja till
RörelseGlädje!

 

Variation mellan att sitta aktivt och stå aktivt, cykla och gå och däremmellan vila är nyckeln till en hälsosammare arbetsmiljö. Våra kroppar och hjärnor är gjorda för rörelse! Rörelse är den naturliga vägen till att minska stressnivån, att minska risken för ett flertal folksjukdomar som hjärt och kärlsjukdomar, fetma och cancer. De fyra vanligaste orsakerna till sjukskrivning kan alla motverkas med fysisk aktivitet. Våra kroppar fungerar bäst när vi är aktiva, prestationsförmågan ökar och det är Roligt!

Grunden för hur vi mår börjar i skolan. Datoranvändandet ökar risken för att unga människor grundlägger en vana som innebär ökad risk för kroppsliga problem, såsom dålig hållning, rygg –och nackproblem mfl. Därför behöver vi integrera mer rörelse i både skolor och på kontor.

Vi tar gärna ett huvudansvar för er förvandling av passiv till rörlig arbetsmiljö genom utbildning, inspiration och introducering av rörliga produkter. Låter detta intressant för Ert företag/skola?

 

 

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller ring på 0708 6903 33

Vill ni endast köpa en produkt eller ett föredrag, går det bra genom vår webbshop


Övningar:

kyBounder i skolan!

 

 

Erfarenheter från skolor visar att eleverna presterar bättre, har bättre koncentrationsförmåga och mår bättre i allmänhet där kyBounder används. 

IMG_0103.jpg