Frakt & Retur

 

Frakt

Köpinformation

 

Köpinformation nimba

 

Företagsinformation:

Nimba Tours Marknadslots
Organisationsnummer: 640711-1654
Sturevägen 14
13338 Saltsjöbaden
www.nimba.eu

Handla på www.nimba.eu

Nimba Tours Marknadslots säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via www.nimba.eu eller på telefon 0708690333 samt via e-post info@nimba.eu Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer nimba följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Våra priser är netto exkl. moms.Du kan se priser på www.nimba.eu exklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ:
-Kortbetalning

 

Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med logistikpartners. nimba skickar beställningar under helgfria vardagar.

Paket levereras hem till dörren inom 7-14 helgfria vardagar i samarbete med DHL och Posten.

 

Fraktkostnad

Debitering för frakt sker enligt specifikation nedan, den sammanlagda fraktkostnaden för en beställning framgår i kassan:

-Fraktkostnad för Paket är 200 kr, kyBounder respektive 320 kr, övriga produkter exkl. moms.

Reklamation

Hos nimba har du som privatperson alltid 2 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 5 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: info@nimba.eu

 

 

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

 

 

Retur

Vid retur av produkter eller material till nimba skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.